OM

Om Dekohjem

Dekohjem er en butik og netbutik, hvor du finder lækre danskproducerede retro møbler og andre spændende genbrugsting til dit hjem. Butikken ligger på Vejlevej 68a i Horsens, kig endelig forbi, hvis du har mulighed. Åbent tirsdag - fredag: 10 - 17, lørdag: 10 - 14.

 

De fleste af vores varer er fra 50'erne, 60'erne og 70'erne, men du kan også finde varer, der er af ældre eller nyere dato i netbutikken. Vi sværmer for klassiske møbler af danske designere og møbelsnedkere, og træsorterne skal helst være palisander eller teak. Du vil dog også støde på andre træsorter hos Dekohjem.

 

Møblerne kommer mest fra hjem i og omkring Horsens, og der kommer nye varer til butikken hver uge. Møblerne rengøres, istandsættes (om nødvendigt) og olieres, så træet får genoplivet gløden og varerne fremstår nyrenoverede. Møblerne er stadig mere eller mindre patinerede, men er uden fedt, malerpletter, løse ben, mærker fra glas osv. Visse skader, f.eks. vandskader, er svære at gøre noget ved, og disse møbler vil blive solgt meget billigt. Vi er store tilhængere af genbrugsideen, og kasserer meget nødigt et godt gammelt møbel.

 

Vi oplyser om hver enkelt vares stand, og der er billeder af eventuelle brugstegn. Dermed kan du som køber være sikker på, at der ikke kommer nogen dårlige overraskelser efter købet. Standen på møblerne er varierende, og vi har møbler både fra kendte og ukendte danske møbeldesignere og møbelsnedkere. Der vil derfor være noget for enhver smag og pengepung hos Dekohjem.

 

Udover møbler har vi også en masse skønne og unikke småting til dit hjem, -ting som er perfekte som brydning i en stilren indretning.

Dekohjem har lave priser, og vi tilbyder desuden den service, at vores kunder kan få møblerne leveret i det meste af Danmark til en fornuftig pris. Så hvis ærlighed, høj service og billige priser betyder noget for dig, så skal du købe dit nye genbrugsmøbel hos Dekohjem.

 

Vi køber også møbler og vi kan, ved gensidig interesse, rydde hele dødsboer - kontakt os for et bud!